Laden...

Referentie-elektrode


Componenten van het KB-systeem - Referentie-elektrode

Om te kunnen zien of een kathodisch beschermingssysteem in beton werkt, kan men afwachten om te zien of dat er niet opnieuw roestvlekken of scheuren in het beton ontstaan. Prettiger zou zijn om meer inzicht te hebben in de status van de wapening voordat het te laat is. Volgens de NEN-EN 12696 norm moet dan ook minimaal twee maal per jaar een metingen worden gedaan om het systeem te monitoren op prestatie. Daarvoor worden referentie-elektroden geplaatst in het beton waar het KB-systeem is aangebracht. Door middel van deze referentie-elektroden kan men metingen in het beton verrichten wat 'een kijkje in het beton' geeft.

Referentie-elektrode-Kathodische-Bescherming-van-beton

Neem contact op

Alle velden zijn verplicht
Geleidende Coating
kb kathodische bescherming wapening wapeningsstaal
Kathodische bescherming KB Beton
Links
Anode kopen
KB Kathodische bescherming componenten
Titaniumanode
ICCP anode
Opofferingsanode
Zinkanode kopen
Kathodische bescherming anode
Kathodische bescherming opgedrukte stroom

Uw groothandel in kathodische bescherming materiaal

Alle specialistische materialen en gereedschappen voor kathodische bescherming.

Componenten van het KB-systeem - Referentie-elektrode. Geeft een kijkje in het beton en antwoord op de vraag hoe staat het er voor?

componenten van het KB-systeem, componenten van kathodische bescherming, KB componenten, referentie-elektrode, referentie elektrode

Voor Kathodische bescherming (KB) heeft u controle over uw onderhoud. CP-Advice geeft u de controle over Kathodische bescherming. Het hele proces, van vooronderzoek naar uitvoering tot monitoring.