Laden...

Maatwerk


Maatwerk kathodische bescherming van gewapend beton

omdat iedere constructie, iedere situatie en iedere combinatie van omstandigheden anders is. Kathodische bescherming is op verschillende manieren te realiseren. Welk ontwerp, welke combinatie van systeemcomponenten de optimale oplossing voor uw probleem vormt, dat is maatwerk.

De omvang van de aanwezige betonschades in relatie tot de omvang van de te beschermen betonnen constructiedelen, bepaald vergaand de anode-keuze. Verder zijn factoren als beoogde levensduur van de constructie en de bereikbaarheid de externe factoren die het ontwerp sturen. Zoals het goed is om voor onderhoudskeuzes diverse opties te genereren en te evalueren, is een goed KB-ontwerp ook het resultaat van grondige analyse van de diverse mogelijkheden.

Veel keuzes maken voor maatwerkafstemming per constructie

Opgedrukte stroom of galvanisch. Remote-control of lokale besturing. Geleidende coating of titanium. Kleine zones of constructiedelen groeperen. Er zijn nogal wat keuzes te maken. Iedere keuze heeft directe en indirecte consequenties. Deze zichtbaar maken en objectief informeren, is wat u van CPS kunt verwachten.

Neem contact op

Alle velden zijn verplicht
Geleidende Coating
kb kathodische bescherming wapening wapeningsstaal
Kathodische bescherming KB Beton
Links
Anode kopen
KB Kathodische bescherming componenten
Titaniumanode
ICCP anode
Opofferingsanode
Zinkanode kopen
Kathodische bescherming anode
Kathodische bescherming opgedrukte stroom

Uw groothandel in kathodische bescherming materiaal

Alle specialistische materialen en gereedschappen voor kathodische bescherming.

Maatwerk kathodische bescherming van gewapend beton, elk project is anders. Onze producten helpen u de beste oplossing te kiezen.

maatwerk kathodische bescherming, kathodische bescherming van beton

Voor Kathodische bescherming (KB) heeft u controle over uw onderhoud. CP-Advice geeft u de controle over Kathodische bescherming. Het hele proces, van vooronderzoek naar uitvoering tot monitoring.