Laden...

Over CP-Supplies


Onze jarenlange ervaring met Kathodische Bescherming van beton en staal staan u ten dienste. Wij helpen u om KB beton systemen te ontwerpen, te specificeren, te installeren, te controleren en te onderhouden. KB beton van A tot Z.

Kathodische bescherming is als geen andere techniek in staat om kosten te besparen. Technische vraagstukken omtrent levensduur en duurzaamheid worden overtuigend, aantoonbaar en efficiënt opgelost. Vanuit CPS leveren wij alle producten die nodig zijn voor het toepassen van KB. Vanzelfsprekend krijgt u ook onze expertise zodat de driehoek van leverancier-uitvoerder-beheerder volwaardig ingevuld kan worden.

Bij Kathodische Bescherming zijn er vele mogelijkheden om het einddoel te bereiken: het stoppen van corrosie. De keuzes die worden gemaakt in het ontwerp en tijdens de uitvoering, bepalen echter wel de kosten. Wij helpen om KB efficiënt te realiseren: maximaal resultaat tegen minimale kosten.

Wij hebben een zeer brede en ruime kennis van alle beschikbare systemen om de optimale ontwerpkeuzes te maken en u te helpen bij de uitvoeringsvraagstukken. Hoge levensduur, performante anodes, minimaal onderhoud en eenvoud van monitoring, dat is waar CPS voor gaat. Natuurlijk is het voldoen aan ISO-NEN-EN 12696:2012 de maatstaf waar alle systemen aan voldoen. Wij helpen u bij het bereiken van dat doel.

Bekijk hier ons assortiment

cp supplies

leverancier anodes


leveranciers anodes kathodische bescherming
leverancier anodes KB
leverancier KB materialen

leveranciers kathodische bescherming

Neem contact op

Alle velden zijn verplicht
Geleidende Coating
kb kathodische bescherming wapening wapeningsstaal
Kathodische bescherming KB Beton
Links
Anode kopen
KB Kathodische bescherming componenten
Titaniumanode
ICCP anode
Opofferingsanode
Zinkanode kopen
Kathodische bescherming anode
Kathodische bescherming opgedrukte stroom

Uw groothandel in kathodische bescherming materiaal

Alle specialistische materialen en gereedschappen voor kathodische bescherming.

CPS is dé leveranicer van alle materialen benodigd bij Kathodische Bescherming (KB) van gewapend beton.

cp supplies, leverancier anodes, leveranciers anodes kathodische bescherming, leverancier anodes KB, leverancier KB materialen, leveranciers kathodische bescherming

Voor Kathodische bescherming (KB) heeft u controle over uw onderhoud. CP-Advice geeft u de controle over Kathodische bescherming. Het hele proces, van vooronderzoek naar uitvoering tot monitoring.