Laden...

Anode kopen


Waar moet men op te letten bij het kopen van een Anode?

Hieronder beschrijven we 5 belangrijke aandachtpunten bij het kopen van een anode voor kathodische bescherming van wapeningsstaal in beton.

1. Voor welke stroombron is de anode geschikt?

Bent u opzoek naar een anode voor galvanische kathodische bescherming of voor kathodische bescherming op basis van opgedrukte stroom? De verschillende types anode zijn fundamenteel verschillend en zjin niet onderling uitwisselbaar. Galvanische anodes hebben geen stroombron nodig, het galvanische koppel met het wapeningsstaal vormt een soort batterij. De hoeveelheid aangebracht anodemateriaal bepaald de levernsduur. Galvanische anodes worden ook wel opofferingsanodes genoemd. Bekijk hier onze galvanische anodes

Anodes voor opgedrukte stroom dienen niet kortgesloten te worden met het wapeningsstaal en hebben vaak een veel langere levensduur. Er is wel een (of enkele) gelijkspanningsstroombron nodig om het systeem te laten functioneren.

2. Discrete anode, semi-continue anode of continue anode?

Anodes voor 

3. Hoeveelheid staal

De hoeveelheid te beschermen staal bepaald hoe groot de beschermstroom moet gaan worden. De verhouding tussen anodemateriaal en wapeneningsstaal bepaald de beschermstroom in de anode, waarbij een grotere hoeveelheid te beschermen staal per anodemateriaal leidt tot een hogere beschermstroom. Anodes hebben een voorgeschreven maximale stroomsterkte. Deze maximale waarde is gerelateerd aan de verwachte levensduur van de anode: hoe hoger de beschermstroom hoe lager de levensduurverwachting van de anode.

4. Elektrotechnisch installatiemateriaal

Met alleen de anode heeft U nog geen complete KB-installatie.

5. Levertijd

Anodematerialen voor kathodische bescherming van beton zijn specialistische producten. Sommige anodematerialen worden op order geproduceerd waarbij een doorlooptijd van enkele weken niet uitzonderlijk is. Veel anodematerialen of de grondstoffen worden niet in Nederland geproduceerd dan wel gewonnen, het transport vanuit het buitenland kan ook enkele dagen tot weken duren (van vrachtverkeer binnen europa tot zeetransport vanuit andere werelddelen. CPS is dé leverancier van anodematerialen in Nederland, naast een volledig assortiment van anodes met uitstekende prestaties zorgt CPS door vestiging in Nederland (regio Rotterdam) voor een lokale aanvoer van producten. Vele anodematerialen kunnen vanuit voorraad geleverd worden. Voor hele grote orders is het verstandig tijdig contact met ons op te nemen om de gewenste leverdatum te kunnen garanderen. Levering op projectlocatie is geen probleem. In noodgevallen kunnen wij vaak alvast een eerste deellevering verzorgen (of kunt u bij ons magazijn uw anodes ophalen), zodat u snel aan de slag kunt en de rest van de order nageleverd wordt en stilstand minimaliseert.

Deze pagina is momenteel onder constructie, kom binnenkort terug voor meer informatie.

Of neem contact met ons op via onderstaand formulier of via 0108208705

beton herstellen producten
geleidende mortel kopen
inboor anodes kopen
leverancier anodes
leveranciers KB materialen

Anode kopen



Leverancier anodes Kathodische Bescherming
Leverancier KB materialen
Leverancier Titaniumanode
Leverancier anodes KB
Leverancier Geleidende Coating
Geleidende coating kopen
Leverancier Kathodische bescherming Beton

Leverancier zinkanode

Titaniumanode kopen


Titaniumgaas kopen

Zinkanode kopen

 

Neem contact op

Alle velden zijn verplicht
Geleidende Coating
kb kathodische bescherming wapening wapeningsstaal
Kathodische bescherming KB Beton
Links
Anode kopen
KB Kathodische bescherming componenten
Titaniumanode
ICCP anode
Opofferingsanode
Zinkanode kopen
Kathodische bescherming anode
Kathodische bescherming opgedrukte stroom

Uw groothandel in kathodische bescherming materiaal

Alle specialistische materialen en gereedschappen voor kathodische bescherming.

Vijf punten die belangrijk zijn om te overwegen bij het kopen van een anode voor kathodische bescherming van wapeningsstaal in beton.

anode kopen, beton herstellen producten, geleidende coating kopen, geleidende mortel kopen, inboor anodes kopen, leverancier anodes, leveranciers KB materialen, titaniumanode kopen, titaniumgaas kopen, zinkanode kopen

Voor Kathodische bescherming (KB) heeft u controle over uw onderhoud. CP-Advice geeft u de controle over Kathodische bescherming. Het hele proces, van vooronderzoek naar uitvoering tot monitoring.