Laden...

Zinkanode kopen


Zinkanode kopen

Zinkanodes zijn uitstekend geschikt voor kleinere KB-installaties, kathodische bescherming van vloerelementen of (uitkragende) balkons en overal waar men voor de 'install and forget" methodiek wilt kiezen. Wij hebben verschillende typen zinkanodes op voorraad voor een uitstekende ontwerpflexibiliteit en een korte levertijd.

Ons assortiment zinkanodes bestaat uit de volgende typen:

Voor galvanische kathodische bescherming zijn veel verschillende typen anodes beschikbaar voor verschillende toepassingen zoals: aanbrengen op het beton oppervlak, inwerken in een reparatieplek, plaatsen in een boorgat en inbrengen in een geleidende mortel.

CPS ZF Zinkfolie 

CPS ZF Zinkfolie is een 250 micron dikke en 99,9% zuivere zinkfolie vorzien van een ion-geleidende lijmlaag. De anode wordt op het betonoppervlak aangebracht en elektrosch verbonden met het wapeningsstaal.

CPS ZG Zinkgaas

CPS ZG Zinkgaas zijn zinknetten die in een speciale geleidende mortel worden verwerkt en elektrisch worden verbonden met het wapeningsstaal. 

CPS ZAM Zink Activatie Mortel

CPS ZAM Zink Activatie Mortel is een vast elektrolyt, gebaseerd op tectoalumosilicaat cement voor gebruik bij Zinkgaas anodes.

CPS ZR Zink Rolanodes

CPS ZR Zink Rolanodes is een gelaagd opgebouwde zinkanode met een ion-geleidende pasta ontworpen voor gebruik in voorgeboorde gaten in het beton. Met behulp van de vastgelaste titaniumdraad kunnen de anodes onderling worden doorverbonden en tot slot in contact worden gebracht met het wapeningsstaal.

CPS ZAP Zink Activatie Pasta

CPS ZAP Zink Activatie Pasta wordt gebruikt in samenwerking met Inbooranodes. De activatiepasta verbeterd de geleiding in het beton en beschermt de anode tegen uitdroging en houdt deze zo actief. Zink Activatie Pasta verhoogd de betrouwbaarheid van de anode.

CPS DZ Discrete Zinkanode

CPS DZ Discrete Zinkanode is een anode die in een reparatieplek kan worden verwerkt voor het verhogen van de kwaliteit van de reparatie. 

CPS ZT Zinktape

CPS ZT Zinktape is uitermate geschikt voor kathodische bescherming van stalen oppervlakken.

Klik op een van de onderstaande galvanische anodes voor meer informatie als u, heeft u nog meer vragen of wilt u advies over het meest geschikte anodesysteem voor uw situatie neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Alle velden zijn verplicht
Geleidende Coating
kb kathodische bescherming wapening wapeningsstaal
Kathodische bescherming KB Beton
Links
Anode kopen
KB Kathodische bescherming componenten
Titaniumanode
ICCP anode
Opofferingsanode
Zinkanode kopen
Kathodische bescherming anode
Kathodische bescherming opgedrukte stroom

Uw groothandel in kathodische bescherming materiaal

Alle specialistische materialen en gereedschappen voor kathodische bescherming.

Voor Kathodische bescherming (KB) heeft u controle over uw onderhoud. CP-Advice geeft u de controle over Kathodische bescherming. Het hele proces, van vooronderzoek naar uitvoering tot monitoring.